Двоє львівських водіїв поїдуть на Міжнародний трамвайний чемпіонат у Німеччину

Двоє львівських водіїв поїдуть на Міжнародний трамвайний чемпіонат у Німеччину

Двоє львівських водіїв поїдуть на Міжнародний трамвайний чемпіонат у Німеччину Фото: let.org.ua

Події
04 квiтня 2022 16:02

Наступного місяця, 19-22 травня, у німецькому містечку Лейпциг відбудеться Міжнародний трамвайний чемпіонат «TRAM - EM – 2022». На перегонах водіїв трамвая від ЛКП «Львівелектротранс» свою професійну майстерність демонструватимуть Поплавський Степан та Козак Ірина.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, Поплавський Степан є першим водієм трамвая, який освоїв низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай «Електрон». Сьогодні цей чоловік є основним вчителем та наставником для інших водіїв у трамвайному депо і не лише Львова.

Ще одна учасниця зі Львова – Козак Ірина Миколаївна. Жінка понад усе любить свою роботу і з задоволенням ділиться цією любов’ю в ролі інструктор для інших водіїв.

Довідково. У 2022 році відбудеться святкування 150-тої річниці запуску трамваю в Лейпцигу. З цієї нагоди комунальне транспортне підприємство LVB (Лейпцизьке транспортне управління) буде приймати Міжнародний трамвайний чемпіонат « TRAM - EM – 2022». Захід відбудеться одразу після Міжнародного транспортного форуму в Лейпцигу. З 2012 року такі змагання щорічно проходять в Європі.

Європейський чемпіонат водіїв трамваю, який пройде в Лейпцигу за участю команд з інших країн, вперше пройде як світовий чемпіонат. Захід буде транслюватися у всьому світі за допомогою відеостріму.

«Ми з великим співчуттям слідкуємо за жахливою війною у вашій країні. Нам сумно та ми приголомшені тим, що відбувається і нам важко підібрати потрібні слова. Наші думки з вами та вашими родинами, і ми сподіваємося, що російська агресія скоро закінчиться», – такими словами починається спільний лист-запрошення комітету чемпіонату, повідомили в «Львівелектротрансі».

Також німецькі колеги наголосили, що запрошення для міст росії скасовано. Подія буде присвячена війні з повною підтримкою України і буде заявою за мир і демократію.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах