Тисячі добровольців вступили до 125-ї бригади тероборони Львова

Тисячі добровольців вступили до 125-ї бригади тероборони Львова

Тисячі добровольців вступили до 125-ї бригади тероборони Львова Фото: bbc.com

Події
05 квiтня 2022 09:30

У Львові завершили формування 125-ї бригади тероборони, до лав якої вступили тисячі добровольців. Цим військовим можна допомогти, звернувшись у Центр підтримки та благодійний фонд. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

 «Ми разом з друзями та волонтерами об’єдналися, щоб створити Центр підтримки 125-ї бригади. Маємо взяти в опіку підрозділ чи батальон і максимально сприяти забезпеченню його всім необхідним», – сказав на відкритті народний депутат України Ростислав Тістик, пише tvoemisto.tv.

Завдяки волонтерам, підприємцям і всім небайдужим всі потреби оперативно закривають. У центрі підтримки все буде обліковуватись. Його основні принципи – прозорість і відкритість. Центр працює і приймає домопогу за адресою: Львів, вулиця Театральна 22, вхід з вулиці Корнякта. 

Також на підтримку бригади створили благодійний фонд «125». Кожен, хто має можливість долучитись фінансово, може надіслати кошти і отримати звіт, куди їх направили. 

«На сьогоднішній день всі зусилля йдуть на Схід і Південь. Однак ми розуміємо, що маємо подбати про наш резерв і захист нашої території. 125-та бригада тероборони є в складі Збройних Сил України, і ми маємо бути готові до викликів, які можуть статися», – говорить Ростислав Тістик.  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах