У ДТП на Стрийщині загинули жінка з двома немовлятами

В ДТП на Стрийщині загинули жінка з двома дітьми

В ДТП на Стрийщині загинули жінка з двома дітьми Фото: t.me/lvivpatrolpolice

Події
08 квiтня 2022 17:18

Сьогодні, 8 квітня, в подвійній ДТП на трасі Київ-Чоп біля села Угерсько, що в Стрийському районі, загинула жінка та двоє дітей. На місці виникли ускладнення в русі транспорту.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, окрім трьох загиблих, є ще постраждалі. Кількість потерпілих наразі не називають.

На місці працюють усі необхідні служби. Виникли ускладнення в русі на дорозі біля Угерсько, патрульні регулюють рух.

Доповнено: Як попередньо встановили правоохоронці, водійка автомобіля «Тойота Корола», 30-річна жителька одного з сіл району, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де здійснила зіткнення з автомобілем «Ауді» під керуванням 36-річного мешканця Львівського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм на місці події загинули троє пасажирів «Тойоти» – двоє двомісячних дітей та жінка, дані якої встановлюються.

Окрім цього, тілесні ушкодження отримали водійка та пасажир «Тойоти», 30-річний мешканець району, а також водій «Ауді». Потерпілі доставлені до лікарні, їхні діагнози уточнюються. 

В ДТП на Стрийщині загинули жінка з двома дітьмиВ ДТП на Стрийщині загинули жінка з двома дітьми Фото: t.me/lvivpatrolpolice

Нагадаємо, 8 квітня на Скнилівському мості у Львові зіткнулись легковий автомобіль та мотоцикл. На жаль, водій двоколісного загинув.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах