Львів'ян та гостей міста кличуть на спільну молитву за перемогу і мир

Львів'ян та гостей міста кличуть на спільну молитву за перемогу

Львів'ян та гостей міста кличуть на спільну молитву за перемогу Фото: lviv.travel

Події
14 квiтня 2022 13:41

У п'ятницю, 15 квітня, представники християнських конфесій міста проведуть спільну загальноміську молитву за перемогу над російським агресором та встановлення миру в Україні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Молитва розпочнеться о 15:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вулиці Театральній, 13. Капелан Львівської міської ради отець Павло Дроздяк наголосив, що ця молитва стане голосом зболеної країни.

«У Страсну п’ятницю за григоріанським календарем особливо промовистою буде молитва української Церкви в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Це місце молитви було обране не випадково, адже цей храм є свідком великої віри народу України в Бога і українське військо. Саме тут представники християнських конфесій Львова об’єднаються у спільній молитві, випрошуючи в Бога витривалості у хресній дорозі України, розділяючи страждання нашого народу, яких він зазнає. Сьогодні наш народ несе хрест, тому ми збираємося разом на молитві, яка не має сценарію, а стане голосом нашої розіп’ятої України», — зазначив отець Павло Дроздяк.

Долучитися до молитви запрошують усіх небайдужих. Адже, як вважає духівництво, молитовний фронт також має особливе значення.

Нагадаємо, 5 квітня на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку у Львові відбулася загальноміська акція «Світло пам’яті». Містяни запалили сотні лампадок, також відбулася панахида за участі представників усіх релігійних конфесій у пам'ять про невинно вбитих українців, яких вбили російські окупанти. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах