Львівські десантники звільнили декілька населених пунктів і знищили ворога

Львівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктів

Львівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктів Фото: facebook.com/80brigade

Події
14 квiтня 2022 15:02

Львівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктів, знищивши підрозділи російської федерації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у Службі зв’язків з громадськістю 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, наші воїни завчасно провели необхідні заходи для виявлення та подавлення вогнем пунктів управління, вогневих засобів та інших важливих об’єктів противника. Після цього, штурмові підрозділи провели наступальні дії.

Львівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктівЛьвівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктів Фото: facebook.com/80brigade

«Отримавши значні втрати, російські окупанти були деморалізовані та почали відступати, залишаючи зайняті позиції. В результаті Львівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктів», — йдеться у повідомленні.

Львівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктівЛьвівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктів Фото: facebook.com/80brigade

Нагадаємо, підрозділ протиповітряної оборони 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ Збройних Сил України збив чергову російську крилату ракету, яку рашисти випустили по мирних українцях на Миколаївщині. Також вони живцем спалили російських диверсантів, які використовували цивільний транспорт. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах