На Львівщині прогнозують сильні заморозки

У Львові та області прогнозують суттєве погіршення погоди

У Львові та області прогнозують суттєве погіршення погоди Фото: cosmopolitan.com

Події
15 квiтня 2022 18:57

У Львові та області синоптики прогнозують суттєве погіршення погоди. Передбачаються дощі із мокрим снігом, заморозки до 6 градусів і сильний вітер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомляє Львівський гідрометцентр, у суботу, 16 квітня, погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Поліссям. Синоптики прогнозують дощ, вдень подекуди з мокрим снігом, місцями —грозу. Вітер північно-західний, 9 – 14 метрів на секунду, а місцями пориви 15 – 20 метрів. Температура впродовж доби 3 – 8 градусів тепла.

У неділю, 17 квітня, буде хмарно з проясненнями. Вдень по всій території мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7 – 12 метрів на секунду. Вночі сильний заморозок -1 -6 градусів, температура повітря вдень 3 – 8 тепла.

18 квітня буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7 – 12 метрів на секунду. Вночі сильний заморозок -1 -6, температура повітря вдень 3 – 8 градусів тепла.

19 – 20 квітня: хмарно з проясненнями. Мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 метрів на секунду. Вночі 19 квітня сильний заморозок -1 -6; 20 квітня 1 – 6 градусів тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозок 0 – 3 градуси; температура вдень 2 – 7 тепла.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах