Німецький Вюрцбург стане містом-побратимом Львова

Німецький Вюрцбург стане містом-побратимом Львова

Німецький Вюрцбург стане містом-побратимом Львова Фото: Harald Helmlechner/uk.wikipedia.org

Події
15 квiтня 2022 18:13

Мер німецького міста Вюрцбург Крістіан Шухардт офіційно оголосив про наміри свого міста стати партнером, містом-побратмом Львова та надати йому матеріальну допомогу в розмірі 200 тисяч євро на гуманітарні потреби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, напередодні мери обох міст провели зустріч у ZOOM-форматі, під час якої поспілкувались про потреби Львова й України, поточну ситуацію в державі, роботу з переселенцями, які рятуються від війни у Львові. Рішення про налагодження партнерства та надання гуманітарної допомоги є одним і результатів цієї розмови.

Зазначимо, Львів має 18 міст-партнерів у різних країнах світу, практично усі з яких вийшли на зв’язок із містом у перші години від повномасштабного наступу росії. За перші 50 днів війни Львів отримав 3400 тонн гуманітарної допомоги від міст-партнерів з-за кордону, 85% яких врешті передав в інші українські міста та села.

«Усі ці 50 днів війни ми дуже відчуваємо підтримку наших закордонних міст-партнерів, цілого світу. Ми відчуваємо, що це наша спільна боротьба», – сказала керівниця міського управління зовнішніх зв’язків та промоції Львова Тетяна Хабібрахманова.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах