У Львові уламок ворожої ракети потрапив у дитячий притулок

У Львові уламок ворожої ракети потрапив у дитячий притулок

У Львові уламок ворожої ракети потрапив у дитячий притулок Фото: novograd.city (умовне)

Події
18 квiтня 2022 17:18

Внаслідок ракетних обстрілів Львова 18 квітня уламок ворожої ракети потрапив на територію дитячого притулку, де перебувають евакуйовані з різних регіонів діти без батьків.

На щастя, внаслідок інциденту діти не постраждали. Ушкодження у притулку – мінімальні, повилітали трішки вікна у підвалі, пише видання Укрінформ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Це був достатньо великий уламок, який залетів у дитячий притулок, де знаходяться винятково діти. Благо, що там скло було попередньо обклеєно стрічкою і не розлетілося на друзки і ніхто не постраждав. Я хочу сказати, що є прямі попадання, а є залишкові, але вони теж можуть призвести до різного роду неприємностей та збитків», – повідомив заступник начальника Львівської військової адміністрації Віталій Загайний в ефірі каналу НТА.  

У дитячому притулку Львова, куди потрапив уламок ворожої ракети, перебувають діти-сироти та позбавлені батьківського піклування з різних куточків України.

У Львівській області в 25 закладах знайшли прихисток близько тисячі дітей. Серед них як немовлята, так і діти старшого шкільного віку, яких евакуювали з Донецької, Луганської, Одеської, Харківської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Миколаївської та Сумської областей.

Нагадаємо, сьогодні, 18 квітня, російська армія завдала ракетного удару по Львову. Під час ранкового обстрілу загинуло 7 людей, ще 11 отримали поранення – серед них трирічний харків’янин Артем.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах