Львівські патрульні з допомогою GPS-датчика знайшли викрадений електросамокат

Львівські патрульні з допомогою GPS-датчика знайшли викрадений електросамокат

Львівські патрульні з допомогою GPS-датчика знайшли викрадений електросамокат Фото: plus-one

Події
21 квiтня 2022 17:59

У Львові поліцейські розшукали викрадений електросамокат завдяки GPS-датчику. Злодії завезли двоколісний у гараж й уже практично його розібрали, коли приїхали патрульні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 20 квітня близько 23:00 правоохоронці отримали орієнтування про крадіжку електросамокату з вулиці Любінської. Зі слів очевидця, двоє невідомих викрали двоколісного, поклали в автомобіль і поїхали геть.

На щастя, власник самокату встановив прилад стеження. Останнє місце, де був зв'язок із GPS-датчиком — вулиця Трускавецька. Патрульні негайно вирушили туди. Виявилося, що це територія гаражного кооперативу.

Поліцейські з’ясували, що на територію гаражного кооперативу заїхав невідомий автомобіль марки «Mitsubishi Outlander». Він стояв біля гаражів без замків. Власник самокату через смартфон зв'язався із електротранспортом і двоколісний подав сигнал.

У гаражі, з якого пролунав звук електросамоката, патрульні виявили 46-річного та 53-річних львів'ян. Поруч лежав практично розібраний електросамокат. На місце події викликали слідчих для встановлення обставин.

Львівські патрульні з допомогою GPS-датчика знайшли викрадений електросамокат Львівські патрульні з допомогою GPS-датчика знайшли викрадений електросамокат Фото: facebook.com/lvivpolice

Нагадаємо, увечері 2 квітня під час комендантської години на вулиці Костя Левицького у Львові затримали серійних грабіжників.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах