Скільки кримінальних проваджень на Львівщині відкрили на ухилянтів за підробку документів

Скільки кримінальних проваджень на Львівщині відкрили на ухилянтів за підробку документів

Скільки кримінальних проваджень на Львівщині відкрили на ухилянтів за підробку документів Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon/photos

Події
29 квiтня 2022 11:53

У період воєнного стану чоловікам-громадянам України заборонено виїжджати за кордон. Однак деякі чоловіки намагаються обійти це обмеження, на приклад, підробивши документи – то припишуть собі дітей, стануть «вдівцем», допишуть болячок тощо. На жаль, такі випадки не поодинокі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області, від початку війни дізнавачі та слідчі поліції Львівщини відкрили 161 кримінальне провадження за ст.358 Кримінального кодексу України – підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

У 49 випадках із 161 досудові розслідування завершені, обвинувальні акти скерували до суду. За підробку документів ухилянтам загрожує до 2 років позбавлення волі.

У поліції наголошують, що Указом Президента України № 64/2022 від 24.02.2022  у країні введено воєнний стан та розпочато мобілізацію до Збройних Сил України із встановленням обмежень щодо виїзду за межі України громадян чоловічої статі віком від 18 до 60 років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах