Як почуваються двоє постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Львова

Як почуваються постраждалі внаслідок ракетних ударів по Львову

Як почуваються постраждалі внаслідок ракетних ударів по Львову Фото: suspilne.media

Події
04 травня 2022 11:14

Внаслідок вчорашнього ракетного обстрілу на на Львівщині загиблих немає. Є двоє постраждалих, які перебували неподалік від місць вибухів. Їм надають усю необхідну медичну домомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомив очільник Львівської військової адміністрації Максим Козицький, обидва постраждалих перебувають у легкому стані. У 58-річного постраждалого тупа травма грудної клітки. Чоловік із Закарпатської області, працює водієм.

У 24-річного хлопця на ім'я Захар медики діагностували мінно-вибухові уламкові поранення лівого стегна та лівої руки. Йому провели операцію та видалили осколки.

"У пацієнта множинні осколкові поранення. Ушкоджені ліва рука, ділянка кульшового суглобу і нижньої кінцівки. Пацієнту у невідкладному порядку виконали операцію для видалення осколків", — сказав suspilne.media завідувач хірургічного відділення лікарні.

За словами хлопця, він був неподалік свого гаража, коли впала ракета. Він вирішив разом із мотоциклом заховатися за бетонною стіною.

"Я вирішив постояти там 5-10 хвилин. Буквально хвилину часу минає, я знімаю шолом, і дивлюся як мені в лице летить ракета. Вона просто падає за бетонною стіною, там за метрів 10 . Бачу, що ракета потрапила у мій гараж. Я починаю бігти, чую що летить ще одна ракета, вона також падає. Я добіг додому і побачив осколки", — розповів Захар.

Потрібна ще як мінімум одна операція, щоб видалити осколки на інших ділянках.

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Внаслідок обстрілу пошкоджено електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Також у будинках львів'ян зникла вода. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах