У Львові вперше застосували генератори для автономного живлення насосних станцій

У Львові вперше застосували генератори для автономного живлення насосних станцій.

У Львові вперше застосували генератори для автономного живлення насосних станцій. Фото: unsplash.com/Jen Theodore (ілюстративне)/

Події
04 травня 2022 18:05

Після ракетного удару у Львові вперше застосували генератори для автономного живлення насосних станцій. Це стало можливим завдяки тому, що місто заздалегідь готувалося до життя в умовах надзвичайної ситуації. Фахівці працювали, зокрема, над механізмом автономної подачі води.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У вівторок, 3 травня, після ракетних обстрілів "Львівводоканал" оперативно перевів знеструмлені насосні станції на автономні джерела живлення. Відтак, у Шевченківському районі міста водопостачання було відновлено вже через пів години. Подачу води для мешканців частини Залізничного району відновили через годину. 

«Вчора наші насосні підстанції тимчасово залишилися без електропостачання, і нам довелося переводити їх на автономне джерело живлення. Ми не могли б цього зробити, якби не підготувалися заздалегідь. Ми щиро дякуємо ізраїльському народу, який передавав нам необхідне обладнання. Ця допомога рятує життя», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Зараз комунальне підприємство працює у штатному режимі.

Нагадаємо, увечері 3 травня росіяни нанесли масований ракетний удар по Львівській області. Кілька вибухів пролунали в різних частинах Львова. Внаслідок ракетного удару було пошкоджено три електропідстанції та дві насосні підстанції. Це вже четвертий вибух ракет у Львові від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах