У Львові 16-річний хлопець випадково вистрелив у друга з рушниці

У Львові 16-річний хлопець випадково вистрелив у друга з рушниці

У Львові 16-річний хлопець випадково вистрелив у друга з рушниці Фото: visnyk.lutsk.ua

Події
10 травня 2022 11:47

У квартирі одного з будинків у Львові 16-річний хлопець випадково вистрелив у свого 17-річного друга з батьківської мисливської рушниці. Підлітка забрали в лікарню з проникаючими ранами живота і передпліччя, а поліція відкрила провадження

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, на лінію 102 9 травня надійшла інформація про 17-річного львів’янина, який отримав вогнепальне поранення живота та руки.

«Того дня до 16-річного сина власника помешкання прийшов його товариш віком 17 років. Молодший показував старшому батькову зброю - мисливську гладкоствольну рушницю та випадково з необережності здійснив постріл, внаслідок якого гість отримав тілесні ушкодження», – йдеться в повідомленні.

Потерпілого госпіталізували у лікарню, медики діагностували у 17-річного хлопця «проникаюче вогнепальне поранення живота та передпліччя».

Поліцейські вилучили зброю та розпочали за фактом кримінальне провадження за ст.128 Кримінального кодексу України – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Проводять слідчі дії.

Нагадаємо, близько опівночі 9 квітня на вулиці Студентській у Львові було чутно постріли. Небайдужий очевидець викликав поліцію. На місці патрульні затримали двох львів’ян, які стріляли заради розваги.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах