Львівська благодійна організація ввозила брендові речі під виглядом гуманітарної допомоги

Львівська благодійна організація ввозила брендові речі під виглядом гуманітарної допомоги

Львівська благодійна організація ввозила брендові речі під виглядом гуманітарної допомоги Фото: lviv.gp.gov.ua

Події
10 травня 2022 17:19

Одна з благодійних організацій налагодила на Львівщині схему ввезення одягу та взуття відомих брендів під виглядом гуманітарної допомоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим озицький, за попередніми даними, вартість цього товару становить понад 11 мільйонів гривень.

"Під час обшуків у вантажівці та напівпричепі виявлено та вилучено 144 мішки із одягом та стільки ж мішків із взуттям. Зокрема, виявлено понад 3 500 пар нового чоловічого, жіночого та дитячого взуття різних марок, в тому числі відомих брендів", — повідомили у Львівській обласній прокуратурі.  

За попередніми даними, загальна вага вилученого товару становить більш як 7,6 тонн товару, при цьому в офіційних документах і вага, і вид вантажу вказувались інші.

Львівська благодійна організація ввозила брендові речі під виглядом гуманітарної допомогиЛьвівська благодійна організація ввозила брендові речі під виглядом гуманітарної допомоги Фото: lviv.gp.gov.ua

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України затримали колишнього чиновника Львівської обласної державної адміністрації Романа Матиса та головного редактора сайту Mind.ua Євгена Шпитко, яких підозрюють у розкраданні гуманітарної допомоги для військових Збройних сил України. Чоловіків арештували з правом внесення застави у сумі по 2 мільйони гривень для кожного.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах