З Wi-Fi, відеокамерою та тривожною кнопкою: у Трускавці з'явилося Дерево Миру

З Wi-Fi, камерою та сонячними панелями: у Трускавці на Львівщині відкрили Дерево Миру

З Wi-Fi, камерою та сонячними панелями: у Трускавці на Львівщині відкрили Дерево Миру Фото: facebook.com/lvoblrada

Події
11 травня 2022 08:21

У курортному місті Трускавець, що на Львівщині, відкрили перше в Україні Дерево Миру — сучасний символ солідарності та визнання цінностей демократії і свободи. Воно обладнане Wi-Fi, камерою відеоспостереження та сонячними панелями.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Воно дозволить людям побачити будь-яке місто світу в режимі реального часу, спілкуватися та позбуватися будь-яких кордонів.

Дерево обладнане бездротовою точкою Wi-Fi з високошвидкісним інтернетом, камерою відеоспостереження та тривожною кнопкою для відеочату і безпеки, сонячними панелями, що дають автономність, інтерактивною інформаційною панеллю, вбудованим цифровим дисплеєм для додаткової інформації.

З Wi-Fi, камерою та сонячними панелями: у Трускавці на Львівщині відкрили Дерево МируЗ Wi-Fi, камерою та сонячними панелями: у Трускавці на Львівщині відкрили Дерево Миру Фото: facebook.com/lvoblrada

Кожна деталь дерева має свою символіку: верхівка у вигляді каштанового листка – це символ Києва – незламної столиці України, ІТ технології - розвиток та технічний прогрес, який можливий лише в мирному суспільстві, а сонячні батареї – це технології турботи про довкілля, що протиставляється безповоротному забрудненню екології під час війни.

Трускавець став першим містом у цьому проєкті. На знак поваги до боротьби українського народу з російським агресором створення «дерев миру» передбачено у всьому світі.

З Wi-Fi, камерою та сонячними панелями: у Трускавці на Львівщині відкрили Дерево МируЗ Wi-Fi, камерою та сонячними панелями: у Трускавці на Львівщині відкрили Дерево Миру Фото: facebook.com/LvivskaODA

Наступним місцем в Україні, де розглядають можливість встановлення Дерева Миру є територія першого публічного Парку української скульптури у готельному комплексі «Edem Resort», яке має стати доповненням місця популяризації українського сучасного мистецтва.

Загалом у всьому світі планують створили 27 таких дерев. Частину з них розмістять в Україні, а інші – за кордоном. Наступні міста, де з’являться дерева будуть Київ, Львів, Буча, Бородянка, Маріуполь, а, також за кордоном: Варшава, Ніцца, Париж, Лісабон.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах