Коли у Львівській області закінчиться навчальний рік у школах

Коли у Львівській області закінчиться навчальний рік у школах.

Коли у Львівській області закінчиться навчальний рік у школах. Фото: Фото: stringfixer.com

Події
11 травня 2022 17:09

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, школам в умовах війни рекомендують самостійно визначити дату завершення. Тож навчальний рік 2021/2022 у школярів Львівської області завершиться по-різному. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«МОН від 1 квітня 2022 року дало рекомендації. Ми їх розглянули з керівниками органів управління освіти на нараді і рекомендували визначати терміни та дати завершення навчального року закладам у погодженні з відділами освіти. За основу беруть виконання освітніх і навчальних програм. Водночас кількість відпрацьованих днів – 175, як передбачає закон, можна не витримувати, але, головне, щоби навчальна програма була виконана», – розповіла Tvoemisto.tv начальниця відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи департаменту освіти Львівської обласної військової адміністрації Ірина Сислюк.

За інформацією територіальних громад на Львівщині, кожна школа вже зробила свої розрахунки. Так, є різні дати – у діапазоні від 1 до 20 червня, проте основна частина навчальних закладів буде закінчувати 2021/2022 рік 10-15 червня.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах