У Львові шахрай видурив у киянки майже 170 тисяч гривень

У Львові шахрай видурив у жінки майже 170 тисяч гривень

У Львові шахрай видурив у жінки майже 170 тисяч гривень Фото: pexels.com

Події
13 травня 2022 16:00

Правоохоронці затримали 40-річного мешканця Донеччини, який тимчасово мешкає у Львові, за шахрайство. Він обдурив жінку майже на 170 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, 41-річній киянці зателефонував невідомий чоловік, представився працівником служби безпеки одного з банків та запропонував їй здійснити певні платіжні операції, внаслідок чого з банківської картки жінки було знято майже 170 тисяч гривень. Коли вона зрозуміла, що стала жертвою шахрая, то звернулася у поліцію.

У Львові шахрай видурив у жінки майже 170 тисяч гривеньУ Львові шахрай видурив у жінки майже 170 тисяч гривень Фото: lv.npu.gov.ua

«Проведеними заходами правоохоронці встановили, що гроші потерпілої у банкоматі отримав 40-річний мешканець Донеччини. Під час санкціонованих обшуків у помешканні та автомобілі зловмисника правоохоронці вилучили мобільні телефони, 30 сім-карт операторів мобільного зв’язку, більше 70 карток різних банківських установ та чорнові записи», — йдеться у повідомленні поліції.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні шахрайства, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, правоохоронці затримали жителя Донецької області, який видурив у 82-річної львівської бабусі значну суму грошей. Шахрай діяв за вже відомою схемою – «близький родич потрапив у біду – терміново необхідні гроші». Тепер йому загрожує до 3 років в’язниці. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах