На Львівщині двоє чоловіків з підробленими довідками намагалися виїхати з країни

На Львівщині затримали ще двох ухилянтів з підробленими довідками

На Львівщині затримали ще двох ухилянтів з підробленими довідками Фото: lv.npu.gov.ua

Події
14 травня 2022 12:57

На Львівщині затримали ще двох ухилянтів, які намагалися виїхати з України з підробленими документами. Їм загрожує обмеження волі до двох років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, 40-річний мешканець Одеси підробив документи про групу інвалідності, щоб отримати право на виїзд за межі території України та звільнення від мобілізації на службу до Збройних Сил України. Пізніше він пред’явив підроблений документ у пункті пропуску «Шегині» під час перетину кордону. 

Інший ухилянт 26-річний житель міста Дніпро підробив довідку військово-лікарської комісії та вніс неправдиві відомості щодо непридатності до військової служби із зняттям з військового обліку до військового квитка. Підроблені документи він пред’явив на цьому ж пункті пропуску.

Обом чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних проступків, передбачених ч.1 та ч.4 ст.358 (Підроблення  та використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Їм загрожує обмеження волі на строк до двох років.

 Загалом, від початку війни дізнавачі та слідчі поліції Львівщини відкрили 247 кримінальних проваджень за підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів. У 80 випадках досудові розслідування завершені, обвинувальні акти скеровані до суду.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах