Мер Львова Андрій Садовий прокоментував ракетні обстріли області

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував ракетні обстріли області

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував ракетні обстріли області Фото ілюстративне: dsns.gov.ua

Події
15 травня 2022 11:52

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував ракетні обстріли по Львівській області, які відбулися рано вранці 15 травня. Цього разу ціль була за 15 кілометрів від кордону з Польщею, ЄС і НАТО.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

 «Коротко про ранкові обстріли. З того, що вже відомо, і про що можна говорити. 4 ракети влучили у військовий об’єкт у Яворівському районі. Його повністю знищено. На щастя, без жертв. Сили ППО збили 2 ракети. Вибухи, які було чутно у Львові – це власне наслідок роботи протиповітряної оборони. Дякуємо, що бережете нашу безпеку», — повідомив Андрій Садовий.

За його словами, після сьогоднішнього удару за 15 кілометрів від кордону, погрози росіян країнам НАТО і полякам виглядають вже справжніми.

«Дальність запущених ракет – 1,5 тисячі кілометрів. Тепер розмови пропагандистів про необхідність денацифікації Польщі не виглядають просто п’яними криками. Москаль дуріє від безвиході. Ходіть в укриття і бережіть себе», — наголосив мер Львова.

Нагадаємо, 15 травня під час повітряної тривоги у Львові та області було чутно звуки вибухів. Ракети вдарили по одному з військових об’єктів. Бійцям протиповітряної оборони вдалося збити дві з них. Внаслідок удару чотирма ракетами повністю зруйновано об‘єкт військової інфраструктури.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах