Як працюють львівські дитсадки під час воєнного стану

Як працюють львівські дитсадки під час воєнного стану.

Як працюють львівські дитсадки під час воєнного стану. Фото: dostyp.com.ua

Події
16 травня 2022 18:49

У понеділок, 16 травня, ще 33 чергових львівських дитсадків відновили роботу. Загалом у місті станом на 82-день активної фази війни Росії про України працює вже 83 дошкільних установи зі 120. Про режим роботи дитсадків у Львові під час воєнного стну розповість VG Львів

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час воєнного стану дитсадки у Львові працюють за особливим режимом. У групі є максимум 12 дітей, аби у разі повітряної тривоги один дорослий міг допомогти двом діткам.

«До нас зверталися батьки з заявами та в усній формі стосовно того, що недостатньо місць у садках для дітей працюючих батьків.  Так, із 16 травня ми першочергово беремо дітей тих батьків, які працюють і можуть надати для підтвердження відповідний документ», – розповіла  у коментарі Tvoemisto.tv завідувачка сектору оцінювання якості освіти управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Наталія Клочко.

Для зарахування дитини до садка, батькам потрібно буде звернутися у відповідний дошкільний заклад, подати довідки з місця праці, написати заяву на час воєнного стану про зарахування і заяву-згоду, де зазначити, що вони погоджуються з режимом і правилами роботи.

Наталія Клочко зазначила, що всі укриття у львівських дитсадказ перевірені, і вони відповідають нормам. Там є вода, вбиральні, ліхтарики тощо.

Нагадаємо, що у Львові на час війни суттєво збільшили кількість вихователів у дитсадках. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах