На Львівщині п’яна водійка збила чотирьох людей

На Львівщині п’яна водійка збила чотирьох людей

На Львівщині п’яна водійка збила чотирьох людей Фото: lv.npu.gov.ua

Події
16 травня 2022 13:32

Напередодні, 15 травня, близько 22:20 в одному з сіл Львівського району п'яна водійка збила чотирьох людей, які йшли дорогою. На щастя, ніхто не загинув, потерпілих госпіталізували до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 44-річна місцева мешканка за кермом автомобіля «Ford» перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Вона наїхала на людей, які йшли дорогою.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали 35-річний житель міста Рава-Руська, 11-річний львів’янин, 38-річна мешканка села, де сталась аварія, та 33-річна іноземка. Усіх потерпілих доставили у медичні заклади.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Жінці загрожує до 3 років в’язниці та позбавлення водійських прав терміном від 3 до 5 років.

Проводять досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на Львівщині у автокатастрофі загинув 46-річний іноземець. ДТП сталася в одному з сіл біля Львова. Водій не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль перекинувся.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах