У Судовій Вишні 23-річний хлопець убив свого дядька

У Судовій Вишні 23-річний хлопець убив свого дядька

У Судовій Вишні 23-річний хлопець убив свого дядька Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
16 травня 2022 18:10

На Львівщині 23-річного чоловіка підозрюють у вбивстві свого дядька. Ще живим 50-річного чоловіка виявили на вулиці поблизу лікарні. Проте медикам врятувати його не вдалося.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, 15 травня близько опівночі на оперативну лінію надійшло повідомлення про те, що у місті Судова Вишня Яворівського району, поблизу лікарні, було виявлене чоловіка, який лежав на землі без свідомості з тілесними ушкодженнями.

«Травмований був доставлений у медичний заклад, проте, незважаючи на зусилля лікарів, за кілька годин він помер у реанімаційному відділенні від отриманих травм», — йдеться у повідомленні.

Загиблим виявився 50-річний місцевий мешканець. Тілесних ушкоджень йому завдав 23-річний племінник під час побутового конфлікту.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру. Підозрюваного затримали. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, в одному з готелів у Львові поліція затримала 40-річного чоловіка та 27-річну жінку, яких підозрюють у подвійному вбивстві. Інцидент трапився у селі на Івано-Франківщині, де виявили трупи 18-річної мешканки села Топільське та її 54-річної сусідки. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах