Андрій Садовий прокоментував нічні вибухи у Львові та області

Андрій Садовий прокоментував нічні вибухи у Львові та області

Андрій Садовий прокоментував нічні вибухи у Львові та області Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
17 травня 2022 10:09

Цієї ночі на Львівщині було дві повітряні тривоги та дві масові хвилі ракетних вильотів. Мер Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію у місті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«У Львові жодна ракета не приземлилась. Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо чи було наше місто ціллю на цей раз», — повідомив Садовий.

За його словами, в одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. В навколишніх будинках повилітали шибки. Це сталося у 20 кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом.

«Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет. Що буде відбуватись далі передбачити важко. Тому ходіть в укриття! Не знімайте прильотів ракет чи роботи ППО. Такі відео потрібні московській агентурі. Не уподібнюйтесь русні, будь ласка. Бережіть себе і допомагайте фронту», — додав він.

Нагадаємо, у ніч на 17 травня у Львівській області під час повітряної тривоги було чутно низку вибухів. Росіяни випустили ракети по Львівській області. Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що три крилаті ракети було знищено підрозділами Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України. За словами очільника області Максима Козицького, удар був по об’єкту інфраструктури «Львівської залізниці» у Яворівському районі. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах