Львів'ян кличуть на безкоштовні курси з надання медичної допомоги

Львів'ян кличуть на безкоштовні курси з надання медичної допомоги

Львів'ян кличуть на безкоштовні курси з надання медичної допомоги Фото: depositphotos.com

Події
19 травня 2022 17:56

З 21 до 23 травня у Львові та Стрию проведуть курс «Тактична медицина для українців», де навчатимуть надавати екстрену медичну допомогу під час війни. Навчання пройдуть близько 300 учасників.

 Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

 «У час війни обовʼязком кожної особи є вміння надання екстренної медичної допомоги, оскільки це може врятувати життя. Такі навички повинні бути відпрацьовані до автоматизму, бо в стані сильного стресу легко розгубитися й втратити шанс на порятунок», – повідомляє Міжнародний штаб допомоги українцям, який ініціював навчальний курс із основ тактичної медицини.

Навчання триватиме 3 дні й проходитиме у Львові з 21 по 22 травня та у Стрию 23 числа. Навчання проводитимуть п’ять кваліфікованих інструкторів з Люксембургу для груп, які формуватимуться по 20 осіб у кожній. Навчання пройдуть близько 300 учасників.

21 травня о 9:00 навчання проведуть для військовослужбовців, представників тероборони, медиків, лісників, поліції, прикордонників, волонтерів, журналістів та держслужбовців. Процес навчання записуватимуть на відео та опісля опублікують на сторінці Міжнародного штабу допомоги українцям.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах