Шахрай зі Львівщини заробив на неіснуючій військовій амуніції пів мільйона гривень

Шахрай зі Львівщини продавав в інтернеті неіснуючу військову амуніцію

Шахрай зі Львівщини продавав в інтернеті неіснуючу військову амуніцію Фото: tp.npu.gov.ua

Події
20 травня 2022 13:22

32-річний шахрай зі Львівщини продавав в інтернеті неіснуючу військову амуніцію. Він вимагав оплату за бронежилети та шоломи наперед, а після отримання грошей блокував клієнтів. Йому вдалося обманути людей на 500 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомила прес-служба поліції у Тернопільській області, 32-річний мешканець Львівщини у соцмережах та месенджерах розміщував оголошення щодо продажу військового форменого одягу, бронежилетів, шоломів, медичних аптечок.

Шахрай зі Львівщини продавав в інтернеті неіснуючу військову амуніціюШахрай зі Львівщини продавав в інтернеті неіснуючу військову амуніцію Фото: tp.npu.gov.ua

Покупців чоловік переконував у наявності обраних позицій та вимагав передплату. Отримавши гроші, аферист блокував клієнтів. У такий спосіб зловмисник обманув 30 людей. Загальна сума збитків сягає близько 500 тисяч гривень.

«Аби приховати протиправну діяльність, чоловік регулярно змінював місце проживання. Слідчі дії правоохоронці проводили в одному з хостелів Тернополя, де тимчасово мешкав зловмисник», – йдеться у повідомленні.

Шахрай зі Львівщини продавав в інтернеті неіснуючу військову амуніціюШахрай зі Львівщини продавав в інтернеті неіснуючу військову амуніцію Фото: tp.npu.gov.ua

Поліція опублікувала відеозізнання затриманого, в якому він визнає свою провину. «Я дуже про це шкодую. Щоб виправити цю ситуацію, я буду допомагати Збройним Силам всім, чим зможу. Кошти людям, яким я зобов'язаний повернути гроші, я поверну. Вдячний Кіберполіції, що наставила мене на правильну дорогу», – сказав чоловік.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах