У Новому Роздолі п’яний водій автомобіля насмерть збив мотоцикліста

У Новому Роздолі п’яний водій автомобіля насмерть збив мотоцикліста

У Новому Роздолі п’яний водій автомобіля насмерть збив мотоцикліста Фото: lv.npu.gov.ua

Події
24 травня 2022 11:47

У Новому Роздолі на Львівщині поліцейські затримали п’яного водія автомобіля, який насмерть збив 54-річного мотоцикліста. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

За інформацією правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася 23 травня о 12:45 на вулиці Ходорівській у місті Новий Розділ Стрийського району.

«Водій автомобіля «Део Ланос», 43-річний місцевий житель, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з мотоциклом «Вайпер» під керуванням 54-річного місцевого мешканця», — йдеться у повідомленні поліції.

У Новому Роздолі п’яний водій автомобіля насмерть збив мотоциклістаУ Новому Роздолі п’яний водій автомобіля насмерть збив мотоцикліста Фото: lv.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тяжкі тілесні ушкодження. Його доставили у лікарню, де він помер, незважаючи на зусилля медиків.

На момент ДТП водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали правоохоронці. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Якщо провину водія доведуть, то йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах