На вулицях Львова встановлять перші дефібрилятори

На вулицях Львова встановлять дефібрилятори

На вулицях Львова встановлять дефібрилятори Фото: gettyimages.com

Події
26 травня 2022 15:19

У місцях найбільших скупчень людей у Львові встановлять перші дефібрилятори для надання першої медичної допомоги. Їх обладнають у рамках всеукраїнської акції «Запустимо серця разом».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Перший дефібрилятор встановлять 27 травня у центрі Львова. Також тренери від благодійного фонду Smart Medical Aid навчатимуть львів’ян, тимчасово переселених українців, гостей міста та журналістів рятувати життя за допомогою дефібриляторів, ще до приїзду швидкої допомоги.

«20 досвідчених тренерів просто неба навчатимуть усіх охочих надавати домедичну допомогу, яка рятує життя людей у перші секунди при раптовій зупинці серця», — повідомляють у Львівській бласній військовій адміністрації.

За інформацією PR-менеджерки благодійного фонду Smart Medical Aid Світлани Ваврищук, у Львові встановлять три дефібрилятори у різних частинах міста. Загалом в Україну привезли 50 дефібриляторів і їх відправлять у різні міста, пише zaxid.net.

Усіх охочих долучитися до навчання запрошують о 16:00 на площу біля Львівської національної опери (проспект Свободи, 28).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах