На Львівщині судитимуть трьох чоловіків, які хотіли втекти за кордон з підробленими документами

На Львівщині судитимуть трьох чоловіків, які хотіли втекти за кордон з підробленими документами

На Львівщині судитимуть трьох чоловіків, які хотіли втекти за кордон з підробленими документами Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
27 травня 2022 07:16

На Львівщині судитимуть трьох чоловіків, які намагались виїхати з України з підробленими документами. Ухилянтам загрожує до 2 років обмеження волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, спочатку 46-річного харків’янина впіймали на спробі втечі у пункті пропуску «Шегині». Чоловік підробив тимчасове посвідчення військовослужбовця – вписав у нього неправдиві дані про виключення його з військового обліку за станом здоров’я, а також підробив довідки військово-лікарської комісії, які звільняють його від мобілізації.

Також у пункті пропуску «Шегині» з фальшивими документами затримали 38-річного мешканця Івано-Франківської області. Чоловік вніс у паспорт громадянина України для виїзду за кордон неправдиві відомості про прийняття його на консульський облік Посольством України у  Чеській республіці.

Ще одного харків’янина затримали в пункті пропуску «Мостиська залізнична». 43-річний чоловік підробив висновки  військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби та вніс неправдиві дані у тимчасове посвідчення військовослужбовця.

Усім ухилянтам повідомили про підозру за підроблення та використання завідомо підробленого документа. В усіх випадках досудові розслідування завершені, обвинувальні акти скеровані на розгляд суду. Їм загрожує до 2 років обмеження волі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах