На Львівщині невідомі залишають на зупинках ящики з кавою

На Львівщині невідомі залишають на зупинках ящики з кавою.

На Львівщині невідомі залишають на зупинках ящики з кавою. Фото: facebook.com/Nizhnigai.

Події
28 травня 2022 09:19

На зупинках Дрогобиччини Львівської області невідомі залишають ящики з кавою. Незвичайні знахідки виявляють на трасі Стрий-Дрогобич. Про можливу провокацію повідомив адміністратор фейсбук-сторінки "Нижні Гаї – Моє село", де виявили перший ящик із кавою, опублікувавши відповідні фото. Журналісти звернулися за поясненням до поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Львівщині невідомі залишають на зупинці ящики з кавою.На Львівщині невідомі залишають на зупинці ящики з кавою. Фото: facebook.com/Nizhnigai.


Як йдеться у повідомленні, невідомі ось уже кілька днів поспіль залишають ящики з кавою на зупинках громадського транспорту на дорозі Стрий- Дрогобич у селах Нижні Гаї та Верхні Гаї. Це ящики з кавою у брекетах, але без будь-яких етикеток.

"Прошу бути уважними, повідомити родичів і знайомих, бо невідомо, що за кава в тих брекетах, і що це за "доброчинець" залишає каву в громадських місцях", – йдеться в повідомленні.

Про "кавові подарунки" журналісти видання "МедіаДрогобиччина" повідомили у поліцію. Правоохоронці відповіли, що для з'ясування, безпечна чи небезпечна ця кава, необхідно аби хтось приніс пачку кави на експертизу та написав заяву.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах