Патрульні оштрафували водія львівської маршрутки, який не пропустив пішоходів на переході

Патрульні оштрафували водія львівської маршрутки, який не пропустив пішоходів на переході

Патрульні оштрафували водія львівської маршрутки, який не пропустив пішоходів на переході Фото: facebook.com/lvivpolice

Події
31 травня 2022 17:12

Патрульні оштрафували водія львівської маршрутки за те, що він не пропустив людей на пішохідному переході. Тепер керманичу доведеться сплатити штраф у розмірі 1 445 гривень або його позбавлять водійських прав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 30 травня близько 17:00 надійшов виклик, що водій однієї із маршруток на вулиці Мазепи не пропустив пішоходів на переході.

Очевидці та учасники події розповіли, що водій, не знижуючи швидкості, проїхав пішохідний перехід. У цей момент кілька людей переходили дорогу і їм довелося втікати у різні сторони, аби не потрапити під колеса.

Поліцейські зупинили 60-річного водія цієї маршрутки на зворотному шляху маршруту. Оскільки водії порушив пункт 18.1 ПДР, на нього склали протокол за ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, що спричинило створення аварійної обстановки.

За таке порушення передбачена відповідальність – штраф 1 445 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до року.

Крім того, під час перевірки усіх документів патрульні з’ясували, що транспортний засіб арештований за борги. Після оформлення усіх матеріалів, автобус БАЗ А079.04 супроводили на арештмайданчик.

Нагадаємо, у Яворівському районі на Львівщині сталася потрійна ДТП за участі маршрутки. Внаслідок зіткнення постраждали троє пасажирів автобуса. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах