Хочу бути директором: які вакансії є у Львові

Хочу бути директором: які вакансії є у Львові

Хочу бути директором: які вакансії є у Львові Фото: unsplash.com/Hunters Race (ілюстративне)

Події
06 червня 2022 12:47

Роботу у Львові нині шукають не лише місцеві мешканці, а й тимчасово переміщені українці, тож це питання як ніколи актуальне. Пропозицій є немало, і не лише для робітників (завжди дуже потрібні!), але й для тих, хто хоче бути директором. VG Львів розповість про вакансії на керівні посади, які актуальні у Львові станом на 6 червня та скільки за таку роботу платять.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начальник відділу

Транспортно-експедиційна компанія «Галекспрес» оголосила конкурс на посаду начальника відділу транспортно експедиційних послуг.

Обов’язки: пошук нових замовників, організація завантажень, організація та навчання нових менеджерів, контроль оплат від напрацьованих замовників.

Вимоги: досвід роботи в транспортно-експедиційній компанії від 1-го року обов’язковий, комунікабельність, працьовитість, самоорганізація, вміння працювати в команді, власна клієнтська база заохочується.

Зарплата: 10 000 – 50 000 гривень (ставка + відсоток).

Телефон роботодавця: (067) 340 73 77.

Керівник розподільчого центру

Компанія «БаДМ», яка є національним лідером ринку серед фармацевтичних дистриб’юторів, запрошує на роботу керівника розподільчого центру структурного підрозділу у Львові. Підприємство пропонує кар’єрне зростання, підтримку та коучінг, а також можливість підвищувати дохід.

Вимоги: досвід управління командою, знання складських процесів, розуміння систем автоматизації складу та програмного забезпечення, лідерські якості, системність, результативність.

Обов’язки: організація, координація та контроль усіх складських процесів (прийом, комплектація та відвантаження товару відповідно до заявок), планування, організація та контроль роботи персоналу складу (до 25 осіб), контроль за дотриманням техніки безпеки, правил охорони праці та пожежної безпеки на складі; ведення необхідної звітності; організація необхідних умов праці персоналу та підтримка порядку на складі.

Зарплата: 25 000 гривень

Телефон роботодавця: (097) 225 12 12

Начальник цеху виробництва металевих банок

Невеличка компанія у Львові, яка займається промисловістю та виробництвом, оголосили вакансію начальника цеху виробництва металевих банок. Серед вимог до кандидата на посаду –  досвід керуючої роботи у виробництві з виготовлення металевої банки на пресах, вміння спілкуватися з підлеглими працівниками, організація робочого процесу.

В обов’язки майбутнього працівника входитиме управління роботою цеху, ведення обліку приходу матеріалу і випуску готової продукції. Графік роботи – з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00.

Зарплата: 15 000 – 17 000 гривень.

Телефон роботодавця: (067) 300 60 89.

Керівник логістики автотранспортної компанії

Транспортний підрозділ приватного підприємства «Львівкульттовари», що виконує перевезення вантажів у міжнародному, національному та регіональному сполученнях, оголосив конкурс на заміщення вакансії керівника відділу логістики автотранспортного підприємства.

Обов’язки: організація активної роботи відділу логістики підприємства із залучення партнерів; забезпечення оперативної та раціональної роботи підрозділів підприємства в розрізі максимально ефективного використання його ресурсів, в т.ч. автопарку та кадрового потенціалу; забезпечення виконання планових показників роботи підприємства; формування та реалізація стратегії маркетингового розвитку підприємства на ринку.

Вимоги: досвід роботи на схожій посаді від 5-ти років, вміння та досвід управління людьми, відмінні знання та навички в транспортній логістиці, чітке знання нормативно-законодавчої бази в сфері міжнародних та національних перевезень вантажів, високі аналітичні здібності, вільне володіння ПК, розуміння потреб та умов експлуатації автопарку, знання технічної складової діяльності автотранспорту.

Умови праці: 5-денний робочий графік, субота — працюють півдня через тиждень, телефонний зв`язок 24/7.

Зарплата: 15 000 – 40 000 гривень – залежить від результатів роботи.

Телефон роботодавця: (098) 695 58 72.

Начальник цеху заморожених напівфабрикатів

Компанія «Галхлібопродук», яка займається промисловістю та виробництвом, в пошуках начальника цеху заморожених напівфабрикатів. Серед вимог до потенційного кандидата на посаду – досвід роботи у даній галузі не менше року; знання технології виробництва кондитерських виробів та заморожених напівфабрикатів, а також вміння застосовувати їх на виробництві; вміння керувати колективом. Працювати доведеться п’ять днів на тиждень.

Зарплата: 13 000 – 16 000 гривень – за результатом співбесіди.

Телефон роботодавця: (067) 674 29 42.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах