Як відзначати випускні та свята останнього дзвоника на Львівщині під час війни

Як відзначати випускні та свята останнього дзвоника на Львівщині під час війни

Як відзначати випускні та свята останнього дзвоника на Львівщині під час війни Фото: chasdiy.org

Події
07 червня 2022 08:38

Школам Львівщини надали рекомендації щодо проведення випускних та відзначення свята останнього дзвоника. Їх закликають замінити на доброчинні заходи для підтримки Збройних Сил України. Про це повідомили у департаменті освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

 «Свято останнього дзвоника провести у формі, погодженій з батьківським комітетом закладу, а свято вручення випускникам документів про освіту – за можливості в очному форматі з врахуванням усіх умов безпеки», – сказав директор департаменту Олег Паска.

За його словами, свято останнього дзвоника провели вже у 42 школах Львівщини. Частина з них для своїх випускників це свято провели очно, а частина – дистанційно. Деякі навчальні заклади провели флешмоби та благодійні марки для збору коштів на підтримку української армії.

Так, у Львівській, Золочівській, Яворівській, Червоноградській громадах очно провели урочистості лише для випускних класів. У Самбірському районі для випускних класів провели свято із урахуванням безпекової ситуації. У 6 громадах Стрийського району свято провели дистанційно, у 7 громадах – змішано (флешмоби, ярмарки, збір коштів для ЗСУ), а у 2 громадах – очно (в тому числі ярмарки для збору коштів для ЗСУ). У Дрогобицькому районі частина шкіл останній дзвоник провели дистанційно, інші – очно.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах