Зарплата – від 15 000 гривень: у Львові запустять перші в Україні курси оператора дрона

У Львові запустять перші в Україні курси оператора дрона

У Львові запустять перші в Україні курси оператора дрона Фото: tviysvit.com.ua (умовне)

Події
08 червня 2022 12:22

Вперше в Україні запустять курси «Оператор дрона». І вони з’являться саме у Львові! Такі курси впровадять на базі Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва. Про це повідомили у пресслужбі Львівської військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Професія оператора дрона сьогодні є затребуваною у сільському господарстві, лісовому секторі, сфері екології, будівництві, оборонному та медійному секторах. Робота сучасна і перспективна, адже початківцям без досвіду пропонують від 15 тисяч гривень, а більш досвідченим операторам — від 20 тисяч гривень.

«Обладнання для навчання закупили в межах виконання Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Вартість закуплених квадрокоптерів – 232 320 гривень», - розповіли у департаменті освіти і науки Львівської військової адміністрації.

Наразі працюють над підготовкою навчальної програми та здобуттям практичних навичок викладачів. Про реєстрацію на курс буде оголошено згодом.

Нагадаємо, представники Служби безпеки України закликають не піднімати в повітря квадрокоптери, дрони чи безпілотні літальні апарати.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах