Львівські десантники знищили російську техніку і солдат, які йшли колоною у наступ — відео

Львівські десантники знищили російську техніку і солдат, які йшли колоною у наступ — відео.

Львівські десантники знищили російську техніку і солдат, які йшли колоною у наступ — відео. Фото ілюстративне: facebook.com/80brigade

Події
09 червня 2022 07:49

Бійці львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, яка зараз воює на східному напрямку, знищили російську техніку і солдат, які йшли колоною у наступ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у бригаді, в районі містечка N. російські окупанти спробували танками зайти у фланг підрозділам ЗСУ та розвинути наступ. Завдяки злагодженій, системній взаємодії розвідки та артилерії 80-тої бригади план ворога провалився.

«Вчасно помітивши просування ворожих танків, розвідка передала коардинати їх місцезнаходження артилеристам, котрі, як в тирі, оперативно “накрили” ворожі “коробочки”з літерою Z на броні. І от результат: спалили МТЛБ, два танка сильно пошкодили (фактично знищили.) Решта танкових екіпажів, в паніці відступили, відмовившись розвивати наступ», — йдеться у повідомленні.

Того ж дня артилеристи-десантники влучним пострілом у будинок, де перебував особовий склад загарбників, ліквідували близько 15 російських солдат.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах