Попри війну, військова адміністрація Львівщини рекомендує провести випускні для школярів

Попри війну, військова адміністрація Львівщини рекомендує провести випускні для школярів.

Попри війну, військова адміністрація Львівщини рекомендує провести випускні для школярів. Фото: dzvin.media.

Події
09 червня 2022 18:20

У Львові от-от розпочнетья сезон випускних у школах й інших навчальних закладах. Попри війну, у департаменті освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації закликали випускників і їхніх батьків не відмовлятися від святкувань. Як львів'янам слід відзначати закінчення навчання під час воєнного стану розповів директор департаменту освіти і науки Олег Паска.

дали рекомендації щодо проведення випускних у школах Львівщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Дорогі випускники! Ваш випускний, ваш останній дзвоник ніхто не має права зіпсувати. У вас і у ваших вчителів достатньо креативності, творчості, щоб зробити справжнє свято. Адже, як недавно сказав мені один військовий: «Я воюю за те, щоб моя дитина, моя учениця, могла також закінчити школу і щоб їй урочисто вручили атестат про середню освіту». Тому я звертаюся до керівників шкіл та інших закладів освіти, щоби провели короткі урочистості для випускників шкіл і в урочистій атмосфері вручили їм документи про освіту», – сказав Олег Паска.

У зверненні до батьків учнів директор департаменту освіти і науки закликав їх, при можливості, організовувати акції допомоги ЗСУ замість традиційних святкувань.

«Шановні батьки! Ті ініціативи, які раніше ви проявляли щодо проведення випускних вечорів, звичайно, вони є не на часі. Велике прохання до вас, якщо є зайві кошти, якщо ви хочете щось організувати, зробіть так, щоб це була просто акція допомоги Збройним Силам України. Тому що Збройні Сили України зараз на фронті, і вони захищають кожну дитину, кожного учня, кожного вчителя, нашу систему освіти, нашу країну, і ми зобов’язані робити все можливе, щоб допомагати нашій армії, нашим військовим!» – наголосив Олег Паска.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах