Переселенці з Херсонщини впорядкували брюховицький парк

Переселенці з Херсонщини впорядкували брюховицький парк

Переселенці з Херсонщини впорядкували брюховицький парк Фото: Tatyana Kirilla у Фейсбук

Події
10 червня 2022 18:11

Мешканці Херсонщини, які тимчасово проживають у Брюховичах, прибрали у місцевому парку. Громадський простір впорядкували з власної ініціативи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Вимушено переміщені українці з Херсонської області самостійно прибрали громадський простір біля пам'ятника Богданові Хмельницькому. У такий спосіб, кажуть, хотіли показати, що змінювати нашу державу на краще – під силу кожному. Особливо такі ініціативи потрібні і важливі, коли в країні війна.

Переселенці з Херсонщини прибрали у брюховицькому паркуПереселенці з Херсонщини прибрали у брюховицькому парку Фото: Tatyana Kirilla у Фейсбук

«Кожного дня ходимо на прогулянки, і нам дуже сподобалось місце неподалік біля нашого місця проживання… Це пам’ятник Богдану Хмельницькому. Мальовниче місце, де можна посидіти та відпочити на лавочці, насолодитися природою. Сьогодні ми з власної ініціативи трішки прибрали так званий мініпарк. Завжди хочеться зробити щось корисне, адже місцеві жителі і словом, і ділом завжди до нас уважні», — розповіла мешканка Херсонщини Тетяна.

Це не вперше переселенці долучаються до прибирання парків та скверів. Під час традиційної для Львівської громади толоки десятки переселенців допомагали прибирати в містечках і селах, де знайшли тимчасових прихисток під час війни.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах