Відома львівська пивоварня випустила безалкогольне пиво на честь безсилля ООН

Відома львівська пивоварня випустила безалкогольне пиво на честь безсилля ООН

Відома львівська пивоварня випустила безалкогольне пиво на честь безсилля ООН Фото: facebook.com/yurko.nazaruk

Події
13 червня 2022 08:47

Відома львівська пивоварня «Правда» випустила своє перше безалкогольне пиво, яке висміює діяльність Організації обʼєднаних націй (ООН). Львівський «Холдинг емоцій !Fest» таким оригінальним чином натякнув на бездіяльність міжнародної організації у війні Росії з Україною.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На банці зображена символіка ООН, однак вона означає назву пива Unfortunately non-alcoholic, що в перекладі означає «на жаль, без алкоголю». Таким чином власники пивоварні «Правда» акцентують, що організації «не дуже вдається досягати цілей, заради яких вона була створена».

«Випустили наше перше в пивоварні "Правда" безалкогольне пиво, закорковане в банці. Ну там насправді ледь-ледь алкоголю. Так склалось, шо цю едицію присвятили одній відомій, але на жаль не дуже дієвій міжнародній організації. Щось не дуже вдається їй досягати цілей, заради яких вона була створена. Ну і звичайно нашим рідним керівникам Львівської міської ради – вони останньо найбільше алкоголем переймаються, то тепер матимуть своє», – повідомив у Facebook співвласник «Холдингу емоцій !Fest» Юрко Назарук.

Відома львівська пивоварня випустила безалкогольне пиво на честь безсилля ООНВідома львівська пивоварня випустила безалкогольне пиво на честь безсилля ООН Фото: facebook.com/yurko.nazaruk

До слова, Організацію обʼєднаних націй (ООН) заснували після Другої світової війни з метою не допущення в майбутньому війни в Європі. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну ООН неодноразово критикували за бездіяльність та відсутність рішучих дій для врегулювання конфлікту.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах