Переробне підприємство на Яворівщині перекваліфікувалося на виготовлення сухих борщів для військових

Переробне підприємство на Яворівщині перекваліфікувалося на виготовлення сухих борщів для військових.

Переробне підприємство на Яворівщині перекваліфікувалося на виготовлення сухих борщів для військових. Фото: loda.gov.ua

Події
14 червня 2022 07:39

На Яворівщині виготовляють сухі борщові набори для українських військових. Готові розфасовані пакети вирушать до воїнів у зону бойових дій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Виготовленням сухих борщових наборів займається переробне підприємство «Фрут Банк», що на Яворівщині. Через затримку у роботі підприємства, яку спричинила війна, директор спільно з працівниками і волонтерами дали для закупленої техніки нове призначення.

«Ми вирішили готувати сухі борщові набори для потреб армії. І вже перші 500 порцій борщу у нас вийшли. Вдячний Мостиському міському голові за підтримку такої ідеї та за надання приміщення для такого виробництва. Попереду багато роботи, але ми готові долучатись до підтримки наших Збройних Сил аби наблизити нашу перемогу», - розповів директор «Фрут банк» Павло Дигдало.

Вже за кілька днів готові борщові набори вирушать до наших воїнів та будуть нагадувати своїм смаком та ароматом домашню кухню. Наступні 500 порцій борщу, а це 100 пакетів будуть готові вже цього понеділка.

Зазначимо, «Фрут Банк» займається вирощуванням насіннєвих та кісточкових плодів, інших видів плодових дерев, переробкою та консервуванням фруктів та овочів, виробництвом фруктових та овочевих соків, готових харчових продуктів, торгівлею фруктами та овочами, організацією харчування установ.

Підприємство створено в межах реалізації проєкту «Створення парку агропереробки «Фрут Банк».

Нагадаємо, Львівський суд оштрафував приватну фірму, яка постачала неякісні продукти у військові частини. Фірма-постачальник має сплатити штраф у розмірі 1,9 мільйона гривень. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах