На Стрийській вантажівка збила львів'янина на електросамокаті

Львів'янин на електросамокаті потрапив під колеса вантажівки

Львів'янин на електросамокаті потрапив під колеса вантажівки Фото: varta1.com.ua

Події
23 червня 2022 15:52

У четвер, 23 червня, 45-річний чоловік на електросамокаті потрапив під колеса вантажівки-бетонозмішувача. Внаслідок ДТП водія двоколісного госпіталізували у реанімацію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За інформацією поліції Львівщини, ДТП сталася близько 12:00 на вулиці Стрийській біля перехрестя з вулицею Науковою. Зіткнулися водій електросамоката та вантажівка-бетоновоз Renault, повідомляє zaxid.net.

Львів'янин на електросамокаті потрапив під колеса вантажівкиЛьвів'янин на електросамокаті потрапив під колеса вантажівки Фото: varta1.com.ua

У результаті 45-річного водія електросамоката доставили в реанімаційне відділення лікарні. Його особисті дані ще уточнюють. Правоохоронці з’ясовують обставини аварії та вирішують питання правової кваліфікації.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомили, що постраждалого чоловіка госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню Львова. За попередніми даними, у нього діагностували черепно-мозкову травму.

Львів'янин на електросамокаті потрапив під колеса вантажівкиЛьвів'янин на електросамокаті потрапив під колеса вантажівки Фото: varta1.com.ua

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах