Львів'ян кличуть на аукціон для допомоги військовому, який втратив ноги

Львів'ян кличуть на аукціон для допомоги військовому, який втратив ноги

Львів'ян кличуть на аукціон для допомоги військовому, який втратив ноги Фото: facebook.com/80brigade

Події
28 червня 2022 09:16

Сьогодні, 28 червня, у Львові пройде благодійний мистецький аукціон, де збиратимуть кошти для військового Михайла Варварича, який внаслідок бойових дій втратив обидві ноги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

 «Мета заходу – допомогти зібрати кошти для військового ЗСУ 80 окремої десантно-штурмової бригади, Михайла Варварича, який 29 травня 2022 року під час бойового завдання у одній із найгарячіших точок Луганської області підірвався на міні. Внаслідок травми військовому довелося ампутувати ноги вище колін», – повідомили на сторінці аукціону Ukraine4you.

Львів'ян кличуть на аукціон для допомоги військовому, який втратив ногиЛьвів'ян кличуть на аукціон для допомоги військовому, який втратив ноги Фото: facebook.com/80brigade

Сьогодні захисник на дороговартісному лікуванні та очікує протезування. Організатори закликають долучитися до вечора в ресторані «Моцарт і селера», де на аукціоні можна буде придбати фотокартини, картини та вироби ручної роботи людей, які об’єднались заради однієї цілі – допомогти зібрати кошти нашому військовому.

Для участі в благодійному аукціоні необхідно зареєструватись за посиланням.  Мінімальний благодійний внесок - 200 гривень. Його можна оплатити також за посиланням, чи на картку 4441114451246399, або ж при вході у заклад перед початком заходу.

Початок події: 28 червня о 18:30. Ресторан «Моцарт і селера» розташований на вулиці Стефана Яворського, 2 (навпроти Гарнізонного храму).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах