Двоє львів’ян пограбували продавця торгового центру на Левандівці

Двоє львів’ян пограбували продавця торгового центру на Левандівці

Двоє львів’ян пограбували продавця торгового центру на Левандівці Фото: lv.npu.gov.ua

Події
30 червня 2022 14:30

Двоє молодих львів’ян пограбували працівника магазину в торгово-розважальному центрі по вулиці Широкій у Львові. Хлопці вхопили робочий ноутбук зі столу і втекли. За скоєне молодикам загрожує в’язниця.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«20 червня близько 15.45 працівник одного з магазинів, розташованого у торгівельно-розважальному центрі на вулиці Широкій у Львові, помітив як двоє молодих хлопців вхопили робочий ноутбук, який лежав на столі, та побігли з ним до виходу з будівлі. Продавець намагався наздогнати зловмисників, проте хлопцям таки вдалось вибігти на вулицю», – повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області 30 липня.  

Очевидцем події став оперативник кримінальної поліції. Він наздогнав крадіїв, затримав їх та викликав на місце події слідчо-оперативну групу. Зловмисниками виявились 18-річний та 21-річний мешканці Львова. Ноутбук у них вилучили.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України – грабіж. За скоєне хлопцям загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Львів’ян затримали, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Нагадаємо, 21 червня в Центрі надання адміністративних послуг у Перемилянах на Львівщині відвідувач побив і пограбував 59-річну працівницю.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах