Львівський Центр туристичної інформації відновив роботу

Львівський Центр туристичної інформації відновив роботу

Львівський Центр туристичної інформації відновив роботу Фото: inlviv.in.ua (ілюстративне)

Події
01 липня 2022 11:24

Сьогодні, 1 липня, Центр туристичної інформації у Львові відновив роботу у тестовому режимі. Тут мешканці та гості міста зможуть дізнатися про події у місті, локації для відпочинку та ексклюзивні прогулянки Львовом.

Центр туристичної інформації розташований на вулиці Руській, 20 (вхід з вулиці Підвальної). Він працюватиме без вихідних з 10:00 до 18:00.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Центрі туристичної інформації можна придбати Lviv City Card, яка надає можливість безкоштовного відвідування низки музеїв міста, безкоштовного проїзду в електротранспорті та знижки у закладах відпочинку та харчування. Також у просторі на вулиці Руській, 20 у Львові відбуватимуться майстер-класи та зустрічі-обговорення.

«Ми розуміємо, що цьогоріч українцям не до відпустки. Кожен зосереджений на своїй справі, яка наближає Україну до перемоги. Та водночас задля ефективної роботи кожному потрібен час для відпочинку, аби перезавантажитися, набратися сил та продовжувати боротьбу на своєму фронті. Центр туристичної інформації допомагатиме українцям ефективно використовувати час у Львові. Ми підкажемо, куди найкраще піти з дітьми, а яке місце ідеально підійде для відпочинку у спокої», – розповіла керівниця міського управління туризму Христина Лебедь.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах