В якому форматі та коли у школах Львова розпочнуть новий навчальний рік

В якому форматі та коли у школах Львова розпочнуть новий навчальний рік.

В якому форматі та коли у школах Львова розпочнуть новий навчальний рік. Фото: chasdiy.org

Події
04 липня 2022 13:32

Львів готується до нового навчального року. У мерії розповіли, яким він буде в умовах воєнного стану. Навчання у школах Львівської громади планують розпочати 1 вересня у поєднаному форматі. Головною умовою для цього є безпека педагогів та школярів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповів керівник департаменту гуманітарної політики Євген Бойко, з міркувань безпеки, навчання відбуватиметься у поєднаному форматі: учні молодших класів вчитимуться очно, а учні старших класів – за змішаною формою. Зокрема: 1-5 класи – очно; 6-10 класи – очно і можливий один день на тиждень дистанційно; 11 класи – поєднання очної та дистанційної форми навчання, залежно від семестру. Остаточне рішення щодо форми навчання прийматиме директор школи.

Упродовж червня фахівці перевірили укриття у навчальних закладах: 84% шкіл мають свої укриття, решта мають укласти договори із закладами поблизу, які мають такі укриття. Зараз освітяни вчаться домедичній допомозі та діям у надзвичайних ситуаціях.

За словами Бойка, з нового навчального року у львівських школах побільшає практичних уроків зі стрільби та надання домедичної допомоги. Такі заняття передбачені для старшокласників.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах