П'яний водій пропонував львівським патрульним хабар

П'яний водій пропонував львівським патрульним хабар

П'яний водій пропонував львівським патрульним хабар Фото: lv.npu.gov.ua

Події
06 липня 2022 15:37

Львівські патрульні зупинили водія, який порушив правила. Виявилося, що чоловік керував автомобілем у нетверезому стані, та щоб уникнути покарання, він запропонував поліцейським хабар.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції Львівщини, 5 липня патрульні зупинили автомобіль «Фольксваген Пасат», водій якого порушив вимоги Правил дорожнього руху. Під час перевірки було встановлено, що 31-річний мешканець одного з сіл району керував транспортним засобом у нетверезому стані.

«Коли поліцейські оформляли протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення, водій запропонував правоохоронцям хабар за непритягнення його до відповідальності. На зауваження про неприпустимість таких дій та кримінальну відповідальність, передбачену за це законодавством, чоловік не реагував», – йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Водію загрожує штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах