Директора підприємства на Львівщині затримали за масштабне розкрадання лісу

Керівника лісогосподарського підприємства на Львівщині затримали за масштабне розкрадання лісу

Керівника лісогосподарського підприємства на Львівщині затримали за масштабне розкрадання лісу Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
06 липня 2022 18:25

На Львівщині затримали керівника Миколаївського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс» за розкрадання та незаконний продаж лісу. Через його діяльність держава зазнала збитків на 700 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

У середу, 6 липня, в Службі безпеки України у Львівській області повідомили про викриття схеми розкрадання лісу, який у період воєнного стану мав би використовуватись для будівництва оборонних споруд, а не для чийогось власного збагачення.

Керівника лісогосподарського підприємства на Львівщині затримали за масштабне розкрадання лісуКерівника лісогосподарського підприємства на Львівщині затримали за масштабне розкрадання лісу Фото: facebook.com/MVS.LVIV

«Користуючись службовим становищем, чоловік видавав лісорубні квитки на проведення рубок (роботи не були передбачені планами). Далі, через налагоджений «канал збуту» зловмисник реалізовував вказану продукцію для власного збагачення», – йдеться у повідомленні.

За результатами проведених експертиз встановлено, що «діяльність» посадовця завдала шкоди природоохоронному фонду держави на понад 700 тисяч гривень.

Керівника лісогосподарського підприємства на Львівщині затримали за масштабне розкрадання лісуКерівника лісогосподарського підприємства на Львівщині затримали за масштабне розкрадання лісу Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Фігуранту вже повідомлено про підозру за зловживання владою та службовим становищем. Встановлюють інших причетних до схеми осіб.

Правоохоронці не уточнили ні імені керівника, ні даних про лісогосподарське підприємство. За інформацією ZAXID.NET, затримали керівника Миколаївського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс». Підприємство тривалий час очолює Юрій Плішило.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах