Бійці 80-ї бригади зі Львова за день знищили 12 російських танків

Бійці 80-ї бригади зі Львова за день знищили 12 російських танків

Бійці 80-ї бригади зі Львова за день знищили 12 російських танків Фото: facebook.com/80brigade

Події
08 липня 2022 15:18

Бійці 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ знову зірвали наступ росіян на сході України, знищивши 12 ворожих танків протягом доби.
 
Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 
 
«В результаті стрілецького бою, відбиваючи масований наступ противника на східному напрямку, військові 80 бригади разом з доданими підрозділами знищили – увага – 12 російських танків! А враховуючи те, що ще й 6 липня хлопці з левом на шевроні спалили танк загарбників, виходить, що за два дні боїв, вони знищили більше ніж танкову роту!», – повідомили в прес-службі бригади.

Бійці 80-ї бригади зі Львова за день знищили 12 російських танківБійці 80-ї бригади зі Львова за день знищили 12 російських танків Фото: facebook.com/80brigade

 
Так, 7 липня, перші два російські танки були знищені на початку наступу, коли вони потрапили в засідку. Наступна група танків була спалена за допомогою РПГ, NLAW, і «Джавеліна». Ще два підбила артилерія.
 
Але ворог вперто намагався лізти далі, плануючи захопити плацдарм та закріпитись. Щоб не допустити цього, 80 бригада у взаємодії з іншими десантно-штурмовими підрозділами ЗСУ та артилерією продовжувала завдавати ворогу вогневе ураження. Протягом цього важкого дня десантники разом з побратимами ліквідували 12 танків, 5 БТР і одну вантажівку окупантів.
«Отримавши такі втрати ворог припинив наступ і відступив», – повідомили у 80-й бригаді.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах