У Львові кур’єр з їжею на мопеді тікав від поліції і збив велопатрульного

У Львові кур’єр з їжею на мопеді тікав від поліції і збив велопатрульного

У Львові кур’єр з їжею на мопеді тікав від поліції і збив велопатрульного Фото: Патрульна поліція Львівської області

Події
11 липня 2022 08:44
Автор: Юрій Богун

У Львові кур’єр одного з сервісів доставки їжі на мопеді тікав від поліції і збив велопатрульного.  Про це повідомляє патрульна поліція Львівської обасті. Після цього він проїхав ще кілька сотень метрів і сам впав на одній з пішохідних вулиць у центрі міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Все почалося на вулиці Кульпарківській. Мотопатруль помітив чоловіка на мопеді без номерів. Вони дали йому вказівку зупинитися, але він проігнорував її і почав тікати. Поліцейські розпочали переслідування.

Під час втечі, водій мопеда неодноразово порушував правила дорожнього руху, зокрема, виїжджав на тротуар та їхав проти руху, загрожуючи іншим учасникам дорожнього руху. У центрі Львова, на вулиці Дорошенка, він здійснив наїзд на велопатрульного. Поліцейського госпіталізували.

У Львові кур’єр з їжею на мопеді тікав від поліції і збив велопатрульногоУ Львові кур’єр з їжею на мопеді тікав від поліції і збив велопатрульного Фото: Патрульна поліція Львівської області

На вулиці Лесі Українки, водій не впорався з керуванням і впав. 18-річного юнака затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На порушника склали протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесли за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Йому загрожує обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах