Львів передасть 40 систем Starlink для ЗСУ

Львівщина передасть 40 систем Starlink для ЗСУ

Львівщина передасть 40 систем Starlink для ЗСУ Фото: loda.gov.ua

Події
18 липня 2022 16:22

Львівський ІТ Кластер передав Львівській облдержадміністрації ще 40 систем Starlink, які передадуть Збройним Силам України та об'єктам критичної інфраструктури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Виконавчий директор Львівського ІТ Кластера Степан Веселовський розповів, що кластер спільно з Львівською облдержадміністрацією уже передав понад 400 терміналів «Starlink» на потреби ЗСУ та для забезпечення критичних об'єктів Львівщини й інших областей.

«Ми надіємося, що ці термінали допоможуть як нашим військовим, так і критичній інфраструктурі забезпечувати зв'язок у будь-яких умовах. Передача систем «Starlink» - це лише частина того, що ми робимо у межах співпраці з Львівською ОВА. Ми також реалізовуємо проєкти: «SKY» та «Vision». Завдяки першому правоохоронці швидше розкривають злочини, виявляють та знешкоджують ДРГ-групи, а проєкт «Sky» допомагає ПвК «Захід» оперативніше реагувати на об’єкти в небі", – зазначив Степан Веселовський.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький розповів, що термінали скерують для ПвК «Захід», 80 окремій десантно-штурмовій бригаді, «Правому сектору» та іншим формуванням ЗСУ, які потребують високошвидкісного інтернету для виконання військових завдань.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах