Продукти, засоби гігієни, одяг: переселенців кличуть отримати допомогу у штаб на Чупринки

Продукти, засоби гігієни, одяг: переселенців кличуть отримати допомогу у штаб на Чупринки

Продукти, засоби гігієни, одяг: переселенців кличуть отримати допомогу у штаб на Чупринки Фото: city-adm.lviv.ua

Події
20 липня 2022 12:03

У Львові переселенці можуть отримати допомогу в гуманітарному штабі на вулиці Чупринки, 71. Тут роздають продуктові набори, засоби гігієни, одяг та речі для дітей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

«Допомогу отримують внутрішньо переміщені українці, які отримали у Львові відповідну довідку і не проживають в установах, де їм забезпечується безкоштовне харчування. Це, до прикладу, модульні містечка, прихистки, заклади освіти міста. Тож отримують допомогу тут переселенці, які винаймають житло. Система надання допомоги є автоматизована», – розповідають у гуманітарному штабі.

Близько десяти волонтерів щодня роздають вулиці Чупринки, 71 продуктові набори, засоби гігієни, одяг та необхідні речі в догляді за дітьми. Щотижня тут видають від 400 до 600 продуктових наборів.

«Загалом, продуктовий набір розрахований на сім’ю з трьох осіб та видається один раз на тиждень. Якщо такий набір отримує одна людина, то наступний раз вона зможе його отримати через тиждень. Всі набори «запечатані», волонтери навіть на заглядають до них. До наборів ще додаються фрукти: яблука або апельсини, лимони», – додають у центрі.

Центр працює з понеділка по четвер з 10.00 до 17.00.

Також, у Львові діє Міський центр підтримки вимушено переміщених осіб на вул. Костя Левицького, 67. Центр працює за таким графіком: понеділок-четвер – з 9.00 до 18.00, п’ятниця – з 9.00 до 16.00. (без обідньої перерви). Контакти: 0505554461.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах