Львівський поліцейський під час пограбування обмінника у Рівному застрелив чоловіка

Львівський поліцейський під час пограбування обмінника у Рівному застрелив чоловіка.

Львівський поліцейський під час пограбування обмінника у Рівному застрелив чоловіка. Фото: https://t.me/NPU_Rivne.

Події
20 липня 2022 14:01

Під час пограбування обмінника у Рівному застрелили 42-річного чоловіка. Підозрюваного у вчиненні вбивства затримала поліція, ним виявився 27-річний поліцейський із Львівщини. Про це повдомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вбивство сталось зранку 19 липня. Грабіжник зайшов до супермаркету і, погрожуючи пістолетом, наказав касирці обмінника видати валюту. В цей час до магазину зайшов 42-річний чоловік власниці крамниці. Він намагався завадити зловмиснику, але в результаті отримав вогнепальні поранення. Згодом він помер.

Львівський поліцейський під час пограбування обмінника у Рівному застрелив чоловіка.Львівський поліцейський під час пограбування обмінника у Рівному застрелив чоловіка. Фото: https://t.me/NPU_Rivne.

«У результаті невідкладних розшукових заходів правоохоронці встановили, що зловмисник може пересуватися на позашляховику Toyota Land Cruiser. Зазначений транспортний засіб патрульні поліцейські зупинили у селі Опарипси Дубенського району на автодорозі "Київ-Чоп"», – йдеться у повідомленні.

Як уточнили у прес-службі прокуратури, водій автомобіля представився працівником поліції Львівщини. Також під час огляду в нього виявили пістолет. Згодом поліція додала, що особу затриманого встановили, це 27-річний поліцейський з Львівщини.

Слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження. У разі доведення вини зловмиснику загрожує довічне ув'язнення.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах